English Български Romanian
Luigi Ferrero

Тава за печене Luigi Ferrero - керамика - овал - FR-935 E

Кат. № 510288

Дайте първото мнение за този продукт

Наличност: В наличност

18,90 лв.

Бърз преглед

Тава за печене Luigi Ferrero - керамика - овал - FR-935 E
Подходящи за здравословно готвене и изработени от 100 % керамика, керамичните съдове на Luigi Ferrero напълно могат да заместят традиционните готварски съдове.
Всички те са изработени изцяло от естествени материали и са закалени така, че да издържат на високи температури ( до 400°C ). Уверяваме ви, че ако един път опитате да сготвите в някой от тези съдове, ще усетите веднага разликата във вкуса на храната и ще се уверите в удобството да се готви в тях.
Не само че са здравословни, тези съдове имат и доста практични предимства. Например, храната се приготвя значително по-бързо, тъй като топлината се задържа в съда без никаква загуба. Можете да запазите ястието топло за много по-дълго време, а нашият опит показва, че и вкусът и ароматът на храната в тези съдове са много по-силни и приятни. Почистват се по-лесно, с по-малко препарат и без силни химикали. Могат да се мият и в съдомиялни машини. Спестяват енергия при процеса на готвене, благодарение на това, че задържат повече топлина.
Препоръки:
В случай на спукване, назъбване на ръбовете или нарушаване на цялостта им при падане, те не могат да бъдат използвани повече във фурна.
Съдът е предназначен за употреба в микровълнова, готварска печка и съдомиялна машина. Не поставяйте съдa директно върху електрически котлон, нагрята плоча или скара! Керамичните съдове издържат до 400° C, но трябва да бъдат постепенно нагрявани. Не поставяйте съдa в предварително загрята фурна! Когато съдът е загрят, не наливайте студени течности и не го поставяйте върху студени или мокри повърхности! Не хващайте съда с голи ръце, когато го изваждате от гореща фурна! Това може да причини изгаряне! Преди всяка употреба, намажете с мазнина вътрешната част на съда.

Тава за печене Luigi Ferrero - керамика - овал - FR-935 E

Двоен клик върху изображението за преглед на цялата снимка

Намаляване
Увеличаване

Още изгледи

Допълнителна информация

Категория Съдове за готвене и печене
Подкатегория Тави за печене
Производител Luigi Ferrero
Страна на произход Китай
Цвят микс
Материал керамика
Покритие керамично покритие
Размер 36.5 x 22.5 x 8 cm
Опаковка цветна кутия
EAN-13 3800139207519