За марката

Това, което обединява повече от 600-те продукта на Luigi Ferrero, е преди всичко идеята за модeрната кухня.

Затова ние имаме неустоими предложения в почти всички категории на кухненските принадлежности: от тези за приготвянето, нарязването и готвенето на храната, до тези за сервирането й и самото хранене, като за съхранението й и за организирането на кухнята. Не сме забравили и пособията за приготвянето и сервирането на любимите напитки: кафето и чая.

Освен високото качество на материалите и изработката, всеки един продукт е замислен така че да впечатлява и с дизайна си, цвета и функционалността си. А, когато става дума за функционалност, държим да кажем, че следим за всички технологични пробиви и нововъведения и избираме да вложим в нашите продукти тези, които доказано носят удобство и сигурност при ползване.

Част от продуктите Luigi Ferrero сме обединили в две серии - Atlanta и Norsk -  с цел да ви предложим вариант за цялостно интериорно решение за аксесоарите в кухнята ви.

Серията Atlanta е дори рожба на обединените усилия на две любими марки – Luigi Ferrero и HOMA и се състои от съдове за готвене, кухненски електроуреди и аксесоари за кухнята: всичките с еднакъв модерен технологичен стил в черно и червено.

Norsk от своя страна ви предлага разнообразие от над 150 продукта с класически дизайн и в меки, пастелни и изискани цветове.

Подарете на себе си и дома си най-високо качество и накарайте гостите ви да ви завидят за дизайнерския интериорен акцент, който сте създали в кухнята чрез продуктите от сериите Atlanta и Norsk!

 

Марката и този сайт са собственост на:

Кетен ООД

ЕИК 123670208

Бул. Владимир Вазов 39

София 1836, България

office@keten.bg

+359 (0) 893 443 361